Mosia Cai De Vis 3* Bucovina | Cazare la Mosia Cai De Vis 3* Bucovina

Mosia Cai De Vis 3*, Bucovina

Mosia Cai De Vis 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mosia Cai De Vis 3*
Mosia "Cai de vis" este situata in Lunca Siretului, la 20 de km de Suceava, in directia Dorohoi.
Situata in Bucovina, in asezarea Varful Campului, incadrata de padure, privind spre larga lunca a Siretului, casa in care va asteptam este conceptul unui binecunoscut arhitect sucevean, Ady Mocanu. Lemnul, piatra si fierul se imbina pentru a sugera modele vegetale ce transforma constructia intr-o ultima cadenta a codrului.
Facilitati:
Aerul de conac boieresc, motivele traditionale, simbolurile scaldate toate cu generozitate in lumina, ascund discret si tot confortul modern de care aveti nevoie. Salonul cu semineu si mobila clasica, baia cu jacuzzi, bucataria complet utilata, cele doua terase sunt la dispozitia dumneavoastra ca oaspeti in una din camerele de la etaj.Meniuri traditionale cu produse naturale din ferma proprie (lactate de capra si vaca, oua, carne de capra) gatite de bucatar cu pregatire si experienta. Va putem propune ied la ceaun, pastrama de capra la cuptor, bureti cu smantana, sarmale infundate, urs ciobanesc din branza de capra, invartita cu branza, turte pe plita, cozonac de casa si multe altele, stropite cu licori deosebite, naturale si ele, bineinteles.
Pensiunea “Cai de vis” ofera posibilitatea de a petrece clipe minunate alaturi de cai prin ore de calarie, cursuri pentru avansati cat si pentru cei care nu au au pus mana vreodata pe un cal.
Baza de pregatire cuprinde:
-manej rotund (round-pen) acoperit cu nisip
-teren de antrenament
-pista de alergare de 2 km
-padurea din apropiere, un loc ideal pentru invatarea calariei in teren
Dispune de instructori si cai foarte bine pregatiti, echipamente pentru cai si calareti, vestiare cu baie si dusuri.
Dotari camere:
Camerele, ce pot gazdui pana la 12 persoane, sunt individualizate cu mobila pictata din lemn antichizat. Puteti alege vederea spre padure sau spre lac, in Primavara, Vara, Toamna, Iarna sau Solstitiu. Cele 5 camere au acces la doua toalete moderne.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Mosia Cai De Vis

 Mosia Cai De Vis
 Mosia Cai De Vis
 Mosia Cai De Vis
 Mosia Cai De Vis