CLUB BUCOVINA 4* Bucovina | Cazare la CLUB BUCOVINA 4* Bucovina

CLUB BUCOVINA 4*, Bucovina

CLUB BUCOVINA 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii CLUB BUCOVINA 4*
Hotelul Club Bucovina este clasificat la 4*, este localizat - in inima Bucovinei - pe artera principala care leaga Moldova de Transilvania - in statiunea turistica Gura Humorului.
Hotelul dispune de 50 de camere aranjate cochet, cu elemente de design care creaza o atmosfera de relaxare impartite in 9 apartamente, 26 camere matrimoniale/twin si 15 camere triple.
Hotelul ofera turistilor urmatoarele facilitati: parcare generoasa a se ofera gratis, rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati, lift panoramic, TV cu ecran plat, internet Wireless, baie cu dotari full (cabina de dus, usctor de pr, produse cosmetice, etc.), seif, halat de baie, papuci.
Restaurantul modern vine in intampinarera oaspetilor sai cu un meniu variat, de unde bucatele traditionale bucovinene sunt nelipsite.
Sala de conferinta (cu o capacitate de 150 locuri) este echipata cu tot necesarul desfasurarii activitatii de business si este ideala pentru intalniri de board, training-uri, teambuilding-uri etc.
Zona spa si relaxare a hotelului Club Bucovina ofera: o sauna uscata, sauna umeda, salina (cu sare de Himalaya, Praid si Ocna Dej), masaj a contracost, billiard, masa de tenis si doua terenuri de tenis de camp.

Recomanda acest hotel:  


 CLUB BUCOVINA

 CLUB BUCOVINA
 CLUB BUCOVINA
 CLUB BUCOVINA
 CLUB BUCOVINA