The President-Brussels 4* Brussels | Cazare la The President-Brussels 4* Brussels

The President-Brussels 4*, Brussels

The President-Brussels 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The President-Brussels 4*
Hotelul The President-Brussels pune la dispoziție unități de cazare cu WiFi gratuit, un restaurant à la carte și un snack bar, precum și acces gratuit la centrul de fitness.

Camerele includ cadă cu duș, precum și TV cu ecran plat. Fiecare cameră are podea din lemn, oferind o atmosferă caldă.

Zilnic se oferă un mic dejun tip bufet, disponibil într-o zonă special amenajată cu vedere la grădină. Restaurantul cu bar oferă gustări şi mese de seară. În plus, oaspeții se pot delecta cu băuturi pe terasa din grădină.

Hotelul The President - Brussels este la 8 minute de mers pe jos de Gara Bruxelles-Nord. De acolo se poate ajunge în centrul orașului și la Grand Place în 5 minute. Gara Bruxelles-Sud, situată la 10 minute de mers cu trenul, asigură legături către diverse destinaţii internaţionale prin intermediul serviciilor Thalys şi Eurostar.

Hotelul se află la 10 minute de mers cu mașina de Bruxelles Expo și la 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Rogier și de centrul comercial City 2. Centrul comercial recent inaugurat Docks Bruxsel este situat la 2,1 km. Aeroportul Internațional Bruxelles se află la 11,5 km.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Seif

Recomanda acest hotel:  


 The President-Brussels

 The President-Brussels
 The President-Brussels
 The President-Brussels

Date de contact
The President-Brussels 4* Brussels
Adresa: Boulevard du Roi Albert II 44, 1000 Bruxelles
Telefon: +32 2 203 20 20