NH BLOOM 4* Brussels | Cazare la NH BLOOM 4* Brussels

NH BLOOM 4*, Brussels

NH BLOOM 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii NH BLOOM 4*
Nhow Brussels Bloom oferă camere spaţioase, amenajate în culori deschise, cu decor unic de designer. Acest hotel elegant deţine certificat de sustenabilitate şi găzduiește o sală de gimnastică, fiind la 160 de metri de stația de metrou Botanique. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele au aer condiţionat şi includ o zonă de lucru spaţioasă cu un scaun de birou ergonomic. De asemenea, toate camerele de la Nhow Brussels Bloom au minibar, TV mare cu ecran plat şi un fotoliu confortabil cu suport pentru picioare.

În fiecare dimineaţă, oaspeţii se pot bucura de un mic dejun bogat, care include omletă, şuncă, salată de fructe proaspete, sucuri, iaurt şi altele. De asemenea, există și o tonetă de vafe în sala de mic dejun.

Smoods oferă un meniu modern, cu mâncăruri de sezon şi specialităţi locale. Acest bar-restaurant spaţios este decorat în 7 teme diferite. Barul serveşte o selecţie variată de cocktailuri clasice şi neobişnuite.

Nhow Brussels Bloom este situat în cartierul Botanique, la 20 de minute de mers pe jos de Grand Place. Hotelul se află la 11 minute de mers pe jos (800 de metri) de Gara de Nord din Bruxelles, care oferă legături directe spre aeroportul oraşului Bruxelles. Centrul Belgian de Benzi Desenate este la doar 10 minute de mers pe jos.

Facilitati hotel
Internet
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 NH BLOOM

 NH BLOOM
 NH BLOOM
 NH BLOOM

Date de contact
NH BLOOM 4* Brussels
Adresa: Rue Royale 250, Sint-Joost-ten-Node, 1210 Bruxelles, Belgia –