Accra Beach Hotel & Spa 4* Bridgetown | Cazare la Accra Beach Hotel & Spa 4* Bridgetown

Accra Beach Hotel & Spa 4*, Bridgetown

Accra Beach Hotel & Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Accra Beach Hotel & Spa 4*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Aflat pe plaja Rockley, hotelul Accra Beach oferă o piscină în aer liber, un centru spa, o sală de jocuri, un club pentru copii şi o sală de fitness. Camerele dotate cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi au un balcon cu vedere la insulă, la piscină sau la mare.

Fiecare cameră spaţioasă a hotelului Accra Beach este prevăzută cu ventilator de tavan, aparat de cafea, ceainic şi TV prin cablu. Băile au duş.

Puteţi savura preparate din bucătăria internaţională la restaurantele proprietăţii şi sunt disponibile facilităţi de grătar. De asemenea, Accra Beach oferă seri de karaoke, divertisment live seara şi petreceri cu cocktailuri. Proprietatea găzduieşte singurul restaurant polinezian de pe insulă, restaurantul Wytukai.

Hotelul Accra Beach se află la doar la 8 minute de mers cu maşina de Bridgetown şi la 13 minute de mers cu maşina de clubul de golf din Barbados. Aeroportul Barbados Grantley Adams se află la 20 de minute de mers cu maşina. Hotelul asigură parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Accra Beach Hotel & Spa

 Accra Beach Hotel & Spa
 Accra Beach Hotel & Spa
 Accra Beach Hotel & Spa
 Accra Beach Hotel & Spa

Date de contact
Accra Beach Hotel & Spa 4* Bridgetown
Adresa: Christ Church BB 15139, Barbados West Indies, Christ Church, Barbados
Telefon: +1 246-435-8920
Fax: +1 246-435-8920