Bluesun Maestral 3* Brela | Cazare la Bluesun Maestral 3* Brela

Bluesun Maestral 3*, Brela

Bluesun Maestral 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bluesun Maestral 3*
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Prevăzut cu o piscină mare în aer liber şi o terasă lângă piscină cu bar şi şezlonguri, hotelul Bluesun Maestral oferă camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon, la doar câţiva paşi de magnifica plajă cu pietriş Punta Rata. Se bucură de o locaţie liniştită într-o zonă luxuriantă cu pini mediteraneeni.

Restaurantul elegant Punta Rata oferă preparate croate şi dalmate à la carte. Este situat chiar pe plajă, unde puteţi găsi şi snack barul cu terasă Maestral, care asigură vedere la mare şi o gamă largă de aperitive, pizza şi cocktailuri delicioase.

Toate camerele au TV prin satelit, minibar, seif şi o baie cu uscător de păr. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Restaurantul mare al hotelului are vedere magnifică la mare. Pentru mic dejun şi cină, aveţi la dispoziţie o combinaţie de preparate tradiţionale mediteraneene şi continentale tip bufet.

Lounge barul serveşte băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare şi cocktailuri. De multe ori se organizează muzică live pe terasa de vară.

Există un centru de wellness la hotelul Bluesun Soline din apropiere. De asemenea, în Brela puteţi găsi terenuri de tenis şi volei, servicii de închiriere de biciclete şi facilităţi de zbor cu parapanta. La un cost suplimentar, se pot aranja servicii de transfer şi excursii în regiune.

Acesta este locul preferat de turiștii din Brela, conform comentariilor independente.

Oferta de sejur la Bluesun Maestral 3*

Recomanda acest hotel:  


 Bluesun Maestral

 Bluesun Maestral
 Bluesun Maestral
 Bluesun Maestral