Pensiunea Tudor 2* Breaza | Cazare la Pensiunea Tudor 2* Breaza

Pensiunea Tudor 2*, Breaza

Pensiunea Tudor 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Tudor 2*
In partea de sud a muntilor Bucegi si Garbova, in plina zona subcarpatica, pe o terasa situata in dreapta Prahovei, la 103 km departare de capitala tarii, se gaseste asezata statiunea balneo climaterica Breaza.

Datorita amplasarii geografice la altitudinea de 500-600 m pe minunata vale a Prahovei, localitatea Breaza beneficiaza de un climat continental - temperat, moderat volativ, fara prea mari contraste ale principiilor parametrii meteorologici.

Statiunea balneo climaterica Breaza, foarte asemanatoare din punct de vedere al aerului cu cel al vestitei statiuni elvetiene Davos, ofera minunate trasee de plimbare si drumetii.

In acest peisaj deosebit si intr-o liniste tulburata doar de cantecul pasarilor din padurea apropiata, va asteapta Pensiunea Turistica "Tudor" situata intr-un cadru natural pe strada Talii, nr. 11.

Capacitate de cazare: 5 camere duble cu bai proprii si TV: 1 camera cu 2 duble cu bai proprii si TV; 2 living-uri; 1 salon cu bar; 2 terase mari.

Facilitati: fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, TV cablu. Pensiunea dispune de un salon pentru servit masa cu capacitate de 20 locuri unde se pot organiza mese festive de sarbatori si in tot cursul anului.

Incalzirea se face cu centrala proprie apa calda permanent. Bucataria complet utilata la dispozitia clientilor, bar, masa de biliard, tenis de masa, aparate fitness, parcare proprie cu capacitate de 10 masini.

www.pensiuneatudor.ro

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Tudor

 Pensiunea Tudor
 Pensiunea Tudor
 Pensiunea Tudor
 Pensiunea Tudor
 Pensiunea Tudor
 Pensiunea Tudor
 Pensiunea Tudor

Date de contact
Pensiunea Tudor 2* Breaza
Adresa: Breaza, Str. Talii nr. 11 Jud. Prahova
Telefon: 0244 346 126,0721 380 348
Fax: 0244 346 126