Pensiunea Speranta 3* Breaza | Cazare la Pensiunea Speranta 3* Breaza

Pensiunea Speranta 3*, Breaza

Pensiunea Speranta 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Speranta 3*
Pensiunea Speranta este situata la liziera padurii, in partea de nord a statiunii balneo climaterice Breaza, la o altitudine de circa 720m beneficiind de o priveliste remarcabil de frumoasa.
Pensiunea se afla in imediata apropiere de drumul national DN1, la 12 km de Sinaia avand toate atuurile unei asezari ideale pentru petrecerea unei vacante asa cum multi si-o doresc.
Accesul se face pe sosea asfaltata. Cel mai facil traseu auto catre pensiune porneste din DN1, la intrarea in localitatea Comarnic, din directia de mers dinspre Bucuresti, se urmareste preselectia semnalizata - Breaza - la stanga peste podul de cale ferata. Dupa circa 500m, pe partea dreapta semnalizat - 8Km Talea -, se intra pe str.Talii. Drumul urca circa 900m si pe partea dreapta, la nr.46 este Pensiunea SPERANTA. Accesul pe calea ferata se face cel mai facil din statia Breaza Nord (numai trenuri personale ) de unde cu maxi-taxi in directia Talea se ajunge in circa 10 minute.

Vila Speranta*** ofera cazare in:
15 camere duble standard - dotate cu grup sanitar propriu, TV, frigider/ minibar, balcon
2 camere duble cu hidromasaj - dotate cu pat matrimonial, grup sanitar propriu cu hidromasaj, TV, frigider/ minibar, balcon
3 apartamente - formate din living di dormitor, avand cu grup sanitar propriu cu hidromasaj, TV, frigider/ minibar, balcon.
Vila Speranta*** din Predeal ofera turistilor:
Sauna, fitness, club multifunctional cu masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, sala pentru Internet.
Salon restaurant de 40 locuri amenajat in stil rustic-vanatoresc. Al doilea salon restaurant de 100 locuri amenajat in trepte cu separeuri, asigurand ambianta intima si placuta oferita de cadrul floral si lumina naturala. Terasa de 40 locuri. Bucatarie romaneasca, vanatoreasca si internationala. Posibilitate de organizare de foc de tabara, protap, gratar.
Loc de joaca pentru copii, posibilitate de organizare de drumetii, calarie, monitori de schi, tenis de camp si natatie, inchirieri articole sportive si ATV, rent-a-car, transport persoane cu microbus.
2 sali de conferinta de 30 loc si de 70 loc, dotate cu: ecran proiectie, video proiector, flipchart, TV, DVD, sistem de sunet, internet, calculatoare de birou, imprimanta, sala coffee-break.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Speranta

 Pensiunea Speranta
 Pensiunea Speranta
 Pensiunea Speranta
 Pensiunea Speranta