Pensiune Villa Prato 4* Brasov | Cazare la Pensiune Villa Prato 4* Brasov

Pensiune Villa Prato 4*, Brasov

Pensiune Villa Prato 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Villa Prato 4* / Numar camere: 6
Bine ati venit la Villa Prato - Brasov. Aceasta este situata chiar in inima Brasovului, intr-o zona insorita din Livada Postei, langa soseaua spre Poiana Brasov. Vizavi se afla Cladirea Rectoratului Universitatii, Casa Armatei si a Bibliotecii Judetene George Baritiu.
De la Villa Prato ajungeti in doar 2 minute de mers pe jos fie in centrul vechi al orasului care gazduieste Biserica Neagra, Muzeul de Istorie din Piata Sfatului, Zona Pietonala cu magazine din Piata Sfatului si strada Republicii, fie in zona Parcului Nicolae Titulescu, Prefecturii, Primariei Vechi si a Teatrului Dramatic Sica Alexandrescu.

Datorita pozitionarii sale, Villa Prato reprezinta locatia perfecta atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri.

Cele 6 dormitoare sunt mobilate si decorate cu o deosebita grija in armonie cu stilul arhitectonic al cladirii pentru a va oferi un maximum de confort si a creea o atmosfera placuta si relaxanta. Confortul dvs este intregit de dotarea cu televizoare LCD conectate la televiziunea prin cablu, internet, telefon, minibar, seif, articole de papetarie cu complimente din partea noastra.

Personalul de la Villa Prato se straduieste sa va ofere servicii de inalta calitate si sa va indeplineasca cerintele in masura posibilitatilor. In acest sens am prevazut ca toate camerele sa fie dotate cu: televizoare LCD conectate la televiziunea prin cablu, internet, telefon, minibar, seif, articole de corespondenta cu complimente din partea noastra, info starea vremii, depozitare si pastrare bagaje, comanda taxi, apel telefonic trezire turisti, pastrarea obiectelor de valoare in seiful receptiei, rezervari telefonice pentru bilete tren, rezervari telefonice la restaurante, teatru, cinema, cluburi, room service, fier de calcat.

Servicii: servicii de spalat, calcat, inchirieri masini, autoturism pentru transferuri.

Facilitati hotel
Bar
Camera pentru bagaje
Fax
Frigider
Internet
Lobby bar
Program non-stop
Room service
Sala conferinta
Seif
Spalatorie
Telefon
Terasa
Transfer aeroport
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, Diners international, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Pentru rezervarile anulate in 48 h inainte de intrare nu se percep penalizari.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Villa Prato

Pensiune Villa Prato
Pensiune Villa Prato
Pensiune Villa Prato
Pensiune Villa Prato
Pensiune Villa Prato
Pensiune Villa Prato