Pensiunea Violeta 2* Brasov | Cazare la Pensiunea Violeta 2* Brasov

Pensiunea Violeta 2*, Brasov

Pensiunea Violeta 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Violeta 2*
La numai 15 km de orasul Brasov, intr-o ambianta relaxanta si placuta, va asteapta confortul si ospitalitatea pensiunii Violeta care va ofera cazare la cele mai avantajose preturi, in conditii excelente.

Datorita amplasarii sale, a paraului din spatele gradinii si a laculului din curte, pensiunea Violeta este locul ideal pentru persoanele care doresc sa se odihneasca, sa iasa din monotonie, sa se distreze alaturi de cei dragi, dar si pentu persoanele care au nevoie de un loc linistit pentru a tine diverse training-uri, conferinte sau team-building-uri.

Va oferim posibilitatea de a servi pastrav la gratar (poate prins chiar de catre dumneavostra la pastravaria aflata in apropiere), sau de a va juca tenis de camp pe terenul de tenis amplasat la cativa zeci de metri de pensiune.

Pensiunea Violeta organizeaza petreceri private, mese festive sau zile onomastice, avand o capacitate de 20 de locuri de cazare repartizate in 4 camere duble si 2 camere triple (a cate 6 locuri), toate dotate modern.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Violeta

 Pensiunea Violeta
 Pensiunea Violeta
 Pensiunea Violeta
 Pensiunea Violeta
 Pensiunea Violeta
 Pensiunea Violeta