Pensiunea Paloma 2* Brasov | Cazare la Pensiunea Paloma 2* Brasov

Pensiunea Paloma 2*, Brasov

Pensiunea Paloma 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Paloma 2*
Pensiunea Paloma este situată în Centrul Civic al Brașovului, în zona business a orașului. La mică distanță de gară, pensiunea este dispusă în apropierea principalelor puncte de interes din Brașov: Biserica Neagră, Piața Sfatului, Muntele Tâmpa, strada Republicii, Poarta Ecaterinei, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Țesătorilor și a altor puncte de interes culturale și sportive din oraș.

Pensiunea Paloma oferă 18 locuri de cazare în 7 camere (single, duble și triple) în care poți beneficia de baie proprie cu duș, TV, Internet, minibar, uscător de păr. În cazul în care este necesar, contra-cost, se poate instala un pat suplimentar.

Clienții Pensiunii Paloma au acces la grădină în care sunt amenajate un loc de joacă pentru copii, terasa și un grătar. Pentru siguranța și confortul turiștilor, sunt puse la dispoziție locuri de parcare supravegheate video în fața unității.

Micul dejun poate fi servit în unitate, însă prețul acestuia nu este inclus în tariful de cazare. Pensiunea dispune de o bucătărie utilată cu frigider, cuptor cu microunde, cafetieră și toaster în care clienții își pot prepara mese suplimentare.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Paloma

 Pensiunea Paloma
 Pensiunea Paloma
 Pensiunea Paloma
 Pensiunea Paloma
 Pensiunea Paloma
 Pensiunea Paloma

Date de contact
Pensiunea Paloma 2* Brasov
Adresa: str Nicolae Titulescu nr. 21, Brasov