Pensiunea Oana Maria 1* Brasov | Cazare la Pensiunea Oana Maria 1* Brasov

Pensiunea Oana Maria 1*, Brasov

Pensiunea Oana Maria 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Oana Maria 1*
Pensiunea este amplasata in cartierul Stupini Brasov, la 15 minute distanta de Poiana Brasov, la 5 minute de Paradisul Acvatic.

Pensiunea dispune de 11 camere duble, 4 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente. Apartamentele se compun dintr-o camera single, o camera cu pat matrimonial si un grup sanitar propriu. Toate camerele sunt dotate cu televizor cu cablu, telefon, internet wireless, grup sanitar propriu, mobilier modern.

Pensiunea dispune de bar-crama si restaurant, parcare pentru 50 de masini, parc de joaca pentru copii, gradina de vara. In aceeasi locatie se afla o baza de echitatie cu un manej acoperit de dimensiuni olimpice unde se pot efectua lectii de calarie pentru copii si adulti iar pentru cei avansati se pot organiza concursuri de calarie sub arbitraj profesionist. Baza de echitatie dispune de cai lipitani, hutuli si arabi si ponei.

La locatia noastra se ajunge in felul urmator: de la orice intrare in Brasov se urmeaza indicator Targu Mures, se intra pe Dn 13, se trece de intrarea in cartierul Stupini si de firma Kronospan Romania iar la 800 de m se afla tabloul publicitar al Complexului Turistic Metropolitan Trifan, str. Baciului.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Oana Maria

 Pensiunea Oana Maria
 Pensiunea Oana Maria
 Pensiunea Oana Maria

Date de contact
Pensiunea Oana Maria 1* Brasov
Adresa: Brasov, str. Baciului, nr. 13