Pensiunea La Residenza 3* Brasov | Cazare la Pensiunea La Residenza 3* Brasov

Pensiunea La Residenza 3*, Brasov

Pensiunea La Residenza 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea La Residenza 3*
Pensiunea La Residenza a fost construită în 1931 pentru o familie de industriași germani și și-a păstrat structura inițială după restaurarea din 2002. Pensiunea oferă celor cazați o panoramă deosebită a Muntelui Tâmpa. Dispunerea clădirii este un beneficiu pentru turiștii care sunt atrași de moumentele din centrul vechi și de farmecul georgrafic al zonei.

Pensiunea oferă cazare în cele 3 camere duble, 3 garsoniere și 1 apartament. Camerele sunt dotate cu telefon, cablu TV, acces la Internet, minibar, seif, uscător de păr și mobilier din lemn masiv în stil clasic italian. Atmosfera aristocrată asigură un sejur de neuitat pentru cei care admiră elementele clasice. Toate camerele au vedere spre vârful Tâmpa.

Interiorul pensiunii este decorat cu picturi autentice ai unor pictori români recunoscuți la nivel național și internațional.

Salonul de mic dejun oferă preparate în regim de bufet suedez, dar poate fi transformat și în loc dedicat evenimentelor speciale.

Curtea oferă locuri de parcare închisă și protejată, iar foișorul din grădină poate deveni un spațiu intim de petrecere a serilor de vară.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea La Residenza

 Pensiunea La Residenza
 Pensiunea La Residenza
 Pensiunea La Residenza
 Pensiunea La Residenza
 Pensiunea La Residenza
 Pensiunea La Residenza

Date de contact
Pensiunea La Residenza 3* Brasov
Adresa: str. Gradinarilor, nr. 18, Brasov, 500096