Pousada Sobrado Da Vila 3* Brasilia | Cazare la Pousada Sobrado Da Vila 3* Brasilia

Pousada Sobrado Da Vila 3*, Brasilia

Pousada Sobrado Da Vila 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pousada Sobrado Da Vila 3*
Hotelul Pousada Sobrado da Vila 3*- are  23 apartamente, un restaurant cu o capacitate de 60 de persoane, şi un magazin de artizanat  ,este situat pe strada principala a satului pitoresc de pescuit din Praia do Forte. Acest hotel este cunoscut pentru serviciile sale de calitate şi un restaurant excelent. Fiecare colt,detaliu face din Sobrado da Vila Pousada un loc splendid, cald şi proaspăt, confortabil cu plaja caracteristic tropicala.

Oaspeţii pot profita de serviciile gazdelor care va ajuta sa faceti şederea dvs. chiar şi mai plăcută cu facilităţi funcţionale, practice şi ospitalitatea pe care caracterizează oamenii săi. Sobrado da Pousada Vila are o piscină cu  interior frumos conceput pentru acele persoane care iubesc prospetimea si caldura. Apele sale calde sunt ideale pentru a petrece seri plăcute înconjurat de plaja si mobilier confortabil, un loc unde sa stati si sa va bucurati de soarele si adierea blanda a Braziliei. Toate apartamentele sunt dotate cu următoarele facilităţi: Aer condiţionat, TV, Mini bar, baie privata.

Pousada Sobrado da Vila este un hotel de tip boutique în Praia do Forte, la doar 300 de metri de plajele cu nisip alb din Atlantic. Acesta oferă o piscină în aer liber şi acces gratuit la Wi-Fi. Toate camerele de oaspeţi de la Sobrado Da Vila sunt cu aer condiţionat şi dotate cu TV prin satelit cu ecran plat, un mini-frigider şi un telefon. Fiecare cameră spaţioasă are o baie proprie cu duş încălzită cu energie solară.

Restaurantul- Vila gastronomic  -serveşte un meniu a la carte cu retete contemporane naţionale şi internaţionale, cu un dram de bucătărie exotica. Toate legumele sunt cultivate în gradina organica proprie din Pousada . Oaspeţii se pot relaxa în piscina în aer liber sau pot face  plajă pe terasa de pe acoperiş. Plaja din Praia do Forte e la  doar câteva minute de mers pe jos. Praia do Forte este de aproximativ 50 de km de Luis Eduardo Magalhães Deputado Aeroportul Internaţional, în San Salvador.

Recomanda acest hotel:  


 Pousada  Sobrado Da Vila

 Pousada  Sobrado Da Vila
 Pousada  Sobrado Da Vila
 Pousada  Sobrado Da Vila
 Pousada  Sobrado Da Vila