Grande Hotel Da Barra 3* Brasilia | Cazare la Grande Hotel Da Barra 3* Brasilia

Grande Hotel Da Barra 3*, Brasilia

Grande Hotel Da Barra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grande Hotel Da Barra 3*
Acest hotel este situat ideal pe plaja Porto da Barra, în Salvador şi oferă o piscină. În apropiere, oaspeţii au la dispoziţie cluburi de noapte pline de culoare, magazine şi pot admira şi apusuri de soare. Hotelul oferă camere spaţioase, cu mic dejun inclus.

Grande Hotel da Barra oferă camere mari şi elegante, cu room service. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, TV prin cablu şi baie cu duş. Unele camere oferă o privelişte încântătoare la ocean.

Grande Hotel da Barra serveşte un bogat mic dejun bufet oferind o selecţie variată de produse de panificaţie, mezeluri şi prăjituri. La restaurant veţi găsi preparate din bucătăria naţională şi regională, iar barul serveşte băuturi răcoritoare lângă piscina mare în aer liber.

Clădirea istorică a acestui hotel este prevăzută cu aer condiţionat şioferă un centru de fitness şi Wi-Fi gratuit. La recepţia cu program non-stop pot fi programate masaje terapeutice şi tratamente de înfrumuseţare. Biroulde turism poate organiza excursii, închirieri auto şi servicii de transfer de la/la aeroport.

Acest hotel de 4 stele este situat la mai puţin de 15 minute de mers pe jos de centrul istoric din Peulorinho şi Piaţa Modelo. Aeroportul Deputado Luiz Eduardo Magalhães este la 28 km distanţă, iar la Shopping Barra se poate ajunge în 5 minute pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 Grande Hotel Da Barra

 Grande Hotel Da Barra
 Grande Hotel Da Barra
 Grande Hotel Da Barra
 Grande Hotel Da Barra