Bahia Othon Palace 4* Brasilia | Cazare la Bahia Othon Palace 4* Brasilia

Bahia Othon Palace 4*, Brasilia

Bahia Othon Palace 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bahia Othon Palace 4*
Descriere; hotel Bahia Othon Palace 4*- se afla pe Avenue Oceanica, la Plaja Ondina, o zona exclusivista, la 5 km fata de centrul orasului Salvador. Aeroportul International Luis Eduardo Magalhaes se situeaza la 33 km la nord de hotel. Hotelul este aproape de Pelourinho, centrul istoric al localitatii Salvador, declarat patrimoniu UNESCO pentru casele frumos colorate, biserici frumoase in stil baroc, muzee si stradute frumoase.

Bahia Othon Palace 4*- este de asemenea situat atat in aproprierea magazinelor tip „mall” si „boutique”, dar si la mica distanta fata de cafenele, restaurante si cluburile in voga din Salvador. Facilitati hotel;- 265 apartamente, 3 restaurante, lobby bar, bar piscina, cyber cafe, piscina cu bar cu vedere la mare, sezlonguri, piscina pentru copii, sala de gimnastica, salon de frumusete, tratamente si masaj, sauna, sala de conferinte si reuniuni, centru de business (calculatoare, Wi-Fi, acces internet broadband, fax, imprimanta, serrviciu de secretariat si traduceri), sala de jocuri, magazine, internet cafe, lavanderie, servicii medicale de urgenta, parcare privata, rent a car.

Facilitati camera: pat king size/ doua paturi twin, vedere la mare/la plaja Ondinas, aer condtionat, TV prin cablu, acces internet de banda larga, telefon cu mesagerie, acces in camera cu cartela magnetica, seif, minibar, balcon, baie, uscator de par, room service 24/24 ore

Recomanda acest hotel:  


 Bahia Othon  Palace

 Bahia Othon  Palace
 Bahia Othon  Palace
 Bahia Othon  Palace
 Bahia Othon  Palace