Vila Negrea 2*+ Bran | Cazare la Vila Negrea 2*+ Bran

Vila Negrea 2*+, Bran

Vila Negrea 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Negrea 2*+
Vila Negrea se află la 5 minute de mers cu mașina de Castelul Bran și oferă camere cu vedere la munte și restaurant. De asemenea, se oferă Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită.

Toate unitățile de la Vila Negrea au TV prin cablu. Unele camere oferă balcon. Băile private includ duș și articole de toaletă gratuite. La cerere este disponibil un uscător de păr.

La cerere și la un cost suplimentar, mic dejun poate fi oferit într-o zonă de luat masa comună. Restaurantul oferă preparate din bucătăria românească. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în bar. În grădină sunt disponibile facilități gratuite de grătar.

Un teren de minifotbal este disponibil la un cost suplimentar. La cerere și la un cost suplimentar, poate fi aranjat serviciu de transfer de la/la aeroport.

Cel mai apropiat magazin alimentar se află la 3 minute de mers pe jos. Alte restaurante se găsesc la câteva minute de mers cu mașina. Pârtia de schi Zănoaga și Peștera Liliecilor sunt la 7 km de proprietate. Cetatea Râșnov se află la 15 km. Stația de autobuz Simon se află la 3 km de Vila Negrea.

Recomanda acest hotel:  


 Vila Negrea

 Vila Negrea
 Vila Negrea
 Vila Negrea

Date de contact
Vila Negrea 2*+ Bran
Adresa: Strada Iancu Gonțea 120, Șimon 507028