Pensiunea Mama Cozonacilor 3* Bran | Cazare la Pensiunea Mama Cozonacilor 3* Bran

Pensiunea Mama Cozonacilor 3*, Bran

Pensiunea Mama Cozonacilor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Mama Cozonacilor 3*
Localizare: pensiunea se afla la capatul satului Simon, la aproximativ 6 km de Castelul Bran.

Pensiunea Mama Cozonacilor si Vila Rodica locul ideal de petrecere
a vacantelor si weekend-urilor dumneavoastra!
La Bran veti gasi adevarata ospitalitate româneasca!

Vila Rodica este destinata folosintei exclusive a turistilor si are o capacitate de 30 de locuri de cazare. În vecinatatea sa (aprox. 700m) se gaseste înca o pensiune împreuna cu care se pot oferi pâna la 46 de locuri de cazare.
Cele 13 camere duble (de doua persoane) + trei camere cu cate doua paturi duble (pt. patru persoane) sunt dispuse pe trei nivele

Unsprezece camere au paturi matrimoniale, iar cinci au câte doua paturi de o persoana. Paturile sunt executate pe comanda din lemn masiv si au saltele RELAXA. Vila are sapte grupuri sanitare, prevazute cu lavoar, dusuri si WC.
Doua dintre camere au grup sanitar propriu, iar celelalte grupuri sanitare sunt dispuse pe holuri în mod corespunzator pe fiecare nivel. Toate grupurile sanitare sunt alimentate cu apa rece si calda în permanenta.

O scara situata în centrul cladirii leaga toate nivelurile între ele, iar la capatul fiecarui hol se gaseste câte un balcon care ofera o priveliste încântatoare asupra satului si dealurilor din jur.

Mama Cozonacilor este o pensiune agroturistica destinata folosintei exclusive a turistilor. Are o capacitate de cazare de 10 locuri in 5 camere duble. Trei dintre camere au cate doua paturi de o persoana, iar celelalte doua au cate un pat matrimonial de doua persoane. Paturile sunt executate pe comanda din lemn masiv si au saltele RELAXA. Toate camerele au baie proprie, TV cablu si balcon.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Mama Cozonacilor

 Pensiunea Mama Cozonacilor
 Pensiunea Mama Cozonacilor
 Pensiunea Mama Cozonacilor
 Pensiunea Mama Cozonacilor
 Pensiunea Mama Cozonacilor
 Pensiunea Mama Cozonacilor

Date de contact
Pensiunea Mama Cozonacilor 3* Bran
Adresa: