Pensiunea Cristal 4* Bran | Cazare la Pensiunea Cristal 4* Bran

Pensiunea Cristal 4*, Bran

Pensiunea Cristal 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Cristal 4*
Pensiunea Cristal clasificata la 4 stele situata in localitatea Bran a intrat in circuitul turistic in anul 2004.

Localizare: Pensiunea Cristal se gaseste in localitatea turistica Bran, intr-un cadru natural pitoresc, oferind o panorama minunata a Pietrei Craiului.

Cazare: Unitatea dispune de o camera single, 16 camere duble si o camera tripla dotate cu mobilier din lemn, baie proprie cu cabina si cada de dus, televizor, minibar.

Facilitati: Pensiunea Cristal beneficiaza de un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri ce ofera o ambianta traditionala si selecta prin mobilierul sau caracteristic satului romanesc, meniul traditional si programul folcloric, si care pune la dispozitia oaspetilor sai un salon pentru intalniri de afaceri, crama si terasa pe timpul verii. De asemenea, la dispozitia turistilor se afla un salon de primire cu bar de zi, un salon pentru servirea mesei cu o capacitate de 30 de locuri, terasa, teren de sport amenajat pentru fotbal si tenis de camp, parcare amenajata.

Personalul care deserveste unitatea turistica este ospitalier si va va ajuta sa petreceti o vacanta placuta. Din gradina pensiunii puteti admira privelistea Pietrei Craiului.

Facilitati hotel
Minibar
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Cristal

 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal

Date de contact
Pensiunea Cristal 4* Bran
Adresa: Bran, str. Branului 125
Telefon: 0268 237 178
Fax: 0268 406 535