La Dolce Vita 3* Bran | Cazare la La Dolce Vita 3* Bran

La Dolce Vita 3*, Bran

La Dolce Vita 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii La Dolce Vita 3*
Locatia hotelului La Dolce Vita este intr-o zona care face faima Romaniei, a fost aleasa cu gandul la dorintele dvs.

La emotia rasaritului de soare, la dorul de liniste si aer curat, la placerea apropierii de legende, dar si la dorinta de a avea la indemana beneficiile civilizatiei, fara de care nu puteti trai.

La Dolce Vita isi structureaza functiunile si facilitatile spre a raspunde unor nevoi care inca nu sunt acoperite de oferta disponibila in regiunea Bran in ciuda peisajului pitoresc si a interesului turistilor romani si straini.

Cu o capacitate de cazare superioara celorlalte structuri de primire turistica din zona, hotelul LaDolceVita va pune la dispozitia oaspetilor sai 45 de spatii de cazare, dupa cum urmeaza:
- 42 de camere standard
- 2 apartamente Junior
- 1 apartament Executive

Camerele hotelului La Dolce Vita dispun de mobilier, dotari si decoratiuni in cele mai potrivite solutii, oferind comoditate, eleganta, dar si eficienta in exploatarea utilitatilor si spatiului.

Ambianta interioara se prelungeste la exterior cu balconul individual si cu privelistea spectaculoasa din fiecare camera, spre legendarul Castel Bran si Rasnov.

Dotarile camerelor includ: baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc.

Recomanda acest hotel:  


 La Dolce Vita

 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita
 La Dolce Vita

Date de contact
La Dolce Vita 3* Bran
Telefon: 0341 420 150
Fax: 0730 078 844