Casa Serena 3* Bran | Cazare la Casa Serena 3* Bran

Casa Serena 3*, Bran

Casa Serena 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Serena 3*
Casa Serena are 10 camere duble, toate clasificate de Ministerul Turismului la 3 margarete. Opt dintre ele sunt situate la etajul unu al pensiunii, celelalte doua la mansarda.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus si televizor conectat la reteaua de cablu. Toate camerele au balcon propriu cu vedere spre Muntii Bucegi sau/si Muntii Piatra Craiului. La cerere, putem asigura un pat suplimentar.

Situat la parterul pensiunii, restaurantul Casei Serena are o capacitate maxima de 40 locuri. Din fata semineului puteti admira privelistea incantatoare oferita de Muntii Bucegi si savura delicioasele preparatele traditionale romanesti. Desi restaurantul este destinat in primul rand clientilor pensiunii, va asteptam cu placere si cu ocazia unor evenimente speciale sau mese festive

Sala de conferinte de la mansarda pensiunii are o capacitate de 20 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra.
Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart.

Dupa cursuri, pentru destinderea participantilor, sala poate fi transformata in sala de jocuri: tenis de masa, darts, table, rummy. La cerere, se pot organiza partide de paintball, calarie, curse de ATV-uri, mini baschet, badminton.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Casa Serena

 Casa Serena
 Casa Serena
 Casa Serena
 Casa Serena
 Casa Serena
 Casa Serena

Date de contact
Casa Serena 3* Bran
Adresa: BRAN PREDELUT 64 A
Telefon: 0722/645.015