Vila Riki 3* Borsec | Cazare la Vila Riki 3* Borsec

Vila Riki 3*, Borsec

Vila Riki 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Riki 3*
Vila Riki este o vilă în stil montan, situată în stațiunea Borsec, renumită pentru apele sale minerale vindecătoare. Aceasta pune la dispoziție un restaurant românesc, facilități de wellness și camere cu Wi-Fi gratuit.

Camerele tradiționale sunt prevăzute cu lambriuri din lemn, TV și balcon. Băile private sunt dotate cu duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr şi papuci.

Se oferă mâncăruri preparate cu produse locale proaspete şi mai multe vinuri locale. Când vremea este frumoasă, mesele pot fi savurate pe terasă. Înainte şi după mese, oaspeţii se pot relaxa la bar sau pe canapelele şi fotoliile din zona de lounge.

Facilitățile de wellness includ o saună și cadă cu hidromasaj, disponibile la un cost suplimentar. Serviciile de masaj pot fi aranjate la cerere.

Această proprietate este la aproximativ 1 km de izvorul termal Kossuth. Pârtia de schi Speranţa este la 10 minute de mers pe jos. La un cost suplimentar, proprietatea oferă un serviciu de transfer de la gara Topliţa, situată la 30 de minute de mers cu maşina. La 300 de metri există o staţie de autobuz.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Vila Riki

 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki
 Vila Riki

Date de contact
Vila Riki 3* Borsec
Adresa: Aleea Jokai mor, Nr. 19, 535300 Borsec, România