Pensiunea Rustic 3* Borsa | Cazare la Pensiunea Rustic 3* Borsa

Pensiunea Rustic 3*, Borsa

Pensiunea Rustic 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Rustic 3*
Pensiunea Rustic este o expresie a traditiei si ospitalitatii spiritului maramuresan in orasul Borsa, jud.Maramures.Nu este doar un loc de odihna si relaxare,este o punte de legatura intre prezent si trecut. Pastreaza prin arhitectura si servicii spiritul viu al acestor locuri stravechi dominate de frumusetea impunatoare a Muntilor Rodnei si a varfului Pietrosul Mare ( 2303 m).

Oferim servicii culinare pe baza retetelor traditionale intr-o ambianta rustica dar imbinata cu elemente moderne de confort,sub cupola portii traditionale maramuresene.

Zona este extrem de bogata in atractii turistice si peisaje de neuitat.Se pot vizita dintre multitudinea de obiective turistice ale zonei :Cascada Cailor ( cea mai mare cadere naturala de apa din Romania) sau pe Valea Vaserului pentru o plimbare unica cu Mocanita ( trenul care a invins trecerea vremurilor),biserica de lemn ( monument in patrimoniul Unesco),manastirea Barsana,lacul Iezer,plimbare cu telescaunul.

Suntem pe partea stanga a DN 18 spre Vatra Dornei,dinspre Moisei spre Borsa Complex la 1 km de la intrarea in oras.

Pensiunea este alcatuita din 5 camere, dintre care 3 camere duble si 2 apartamente. Fiecare dintre acestea dispune de bai propri,de mobilier si dotari moderne: televizor LCD, televiziune prin satelit, acces internet,acces la bucatarie,locuri pentru gratar si terase ce ofera o priveliste de invidiat a Parcului natural al Muntilor Rodnei.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Rustic

 Pensiunea Rustic
 Pensiunea Rustic
 Pensiunea Rustic

Date de contact
Pensiunea Rustic 3* Borsa
Adresa: str. Bogdan Voda, nr. 54