Ancuta 3* Borsa | Cazare la Ancuta 3* Borsa

Ancuta 3*, Borsa

Ancuta 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ancuta 3*
Pensiunea Ancuta este situata la 2 km de centrul orasului Borsa Maramures, statiune recunoscuta la nivel international pentru partia de ski cat si pentru binecunoscutele traditii si obiceiuri maramuresene, pastrate de veacuri cu sfintenie de catre localnici.

Pensiunea Ancuta este o pensiune noua si moderna, amplasata intr-o zona linistita la 50 metri de drumul care face legatura intre Borsa si Complexul Turistic.

Cele 8 camere duble, dotate cu tv, cablu, bai proprii cu dus si apa calda non-stop, completate de cele 2 camere cu pat matrimonial ce au aceleasi dotari, au incalzire centrala, si toate beneficiaza de privelisti unice.

Dotari si servicii: restaurant de 250 de persoane, bar de 60 de persoane, foisor cu gratar, terasa, parcare pentru 40 de autoturisme, incalzire, masina de spalat, sala de mese, ski, trasee, tv, bucatarie, cicloturism.

Restaurantul incapator este ideal pentru petreceri de maxim 250 persoane si va ofera meniuri traditionale maramuresene, din bucataria romaneasca si internationale. Barul poate primi pana la 60 clienti.

Foisorul cu gratar si terasa va stau la dispozitie in orice anotimp pentru a va face sa va simtiti cu adevarat in inima naturii, la poalele Muntilor Rodnei.

Recomanda acest hotel:  


 Ancuta

 Ancuta
 Ancuta
 Ancuta
 Ancuta
 Ancuta

Date de contact
Ancuta 3* Borsa
Adresa: Str. Victoriei, nr 68A, Borsa, judetul Maramures, Romania