Pacific Patio 3* Boracay | Cazare la Pacific Patio 3* Boracay

Pacific Patio 3*, Boracay

Pacific Patio 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pacific Patio 3*
Patio Pacific Resort este situat în stația Insula Boracay 1, la doar o plimbare de 3 minute de nisip fin alb Boracay Beach. Complexul are o piscină în aer liber, cu o cadă spa.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat și sunt dotate cu TV prin cablu. sunt de asemenea incluse un minibar, seif și un telefon. Fiecare cameră are baie privată cu facilități de duș.

Patio Pacific Resort găzduiește Alpha Centrul de Fitness, care este bine echipat cu o sală de gimnastică și o instalație-alpinism perete pe site-ul. O sală de conferințe este de asemenea disponibilă, în timp ce servicii, cum ar fi măsurile de spălătorie, schimb valutar și tur pot fi făcute.

preparate asiatice pot fi somptuos savurate la Café Garden Restaurant, care oferă, de asemenea, room service 24 de ore pe zi, în timp ce Vanilla Lounge oferă oaspeților un loc pentru relaxare.

Patio Pacific Resort se poate ajunge printr-un zbor intern de o oră de la Manila la Caticlan, urmat de un transfer de feribot la 15 minute la Insula Boracay și un transfer de teren scurt, în stațiune.

Recomanda acest hotel:  


 Pacific Patio

 Pacific Patio
 Pacific Patio
 Pacific Patio

Date de contact
Pacific Patio 3* Boracay
Adresa: -
Telefon: -