Boracay Ocean Club 3* Boracay | Cazare la Boracay Ocean Club 3* Boracay

Boracay Ocean Club 3*, Boracay

Boracay Ocean Club 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Boracay Ocean Club 3*
Oferind scufundări, o piscină și un centru spa, Boracay Ocean Club Beach Resort este situat chiar pe plajele cu nisip alb de pe Insula Boracay. Camerele confortabile includ o baie privată.

Camerele de la Boracay Beach Resort dispun de un stil tropical răcoros, cu stropi de culoare plină de viață. Oaspeții se pot relaxa în confortul cu aer condiționat, bucurandu-se de canale prin cablu pe televizor cu ecran plat, cu o băutură din minibar.

La Boracay Ocean Club se oferă caiac, barci cu pedale și închiriere de iahturi, iar oaspeții se pot relaxa cu un masaj. Un birou de turism cu servicii de ticketing ajută la vizitarea obiectivelor turistice, iar oaspeții pot lucra la centrul de afaceri. În zonele comune ale stațiunii se oferă Wi-Fi gratuit.

Ocean Club Bistro servește o combinație delicioasă de bucătărie locală și internațională. Se oferă room service, inclusiv micul dejun în cameră.

Boracay Ocean Club Beach Resort se află la 30 de minute cu mașina de Aeroportul Caticlan. Aeroportul Kalibo se află la 2 ore de mers cu mașina.

Recomanda acest hotel:  


 Boracay Ocean Club

 Boracay Ocean Club
 Boracay Ocean Club
 Boracay Ocean Club
 Boracay Ocean Club