Four Seasons 5* Bora Bora Island | Cazare la Four Seasons 5* Bora Bora Island

Four Seasons 5*, Bora Bora Island

Four Seasons 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Four Seasons 5*
Bora Bora
Four Seasons Hotel 5***** Luxury

Resortul offera 121 bungalowuri si vile spatioase, situate in jurul lagunei, ideale pentru un sejur relaxant si intim. Cele 100 de bungalowuri situate peste apa albastru-turcoaz al lagunei impreuna cu cele 7 vile de pe plaja privata ofera toate o priveliste peste apele cristaline si spre Muntele Otemanu.


Facilitatile Generale:
La sosire invitarii vor primi o ghirlanda din flori tahitiane, iar la plecare o scoica tipica insulei (Pipi Shell)
Laguna interioara ideala pentru snorkelling- pesti, corali tropicali,broaste testoase.
Programe pentru copii in toate sezoanele
Programul pentru adolescentii Chill Island care de asemenea include activitati bio-marine
Biologist marin “de serviciu”, disponibil pentru snorkelling impreuna cu oaspetii hotelului si prezentari despre ecologia lagunei.
Cafea si ceai inclus, in centrul de fitness intre orele 6.30 si 11.00
Serviciul de spalatorie
Cartii, CD, DVD, si biblioteca de jocuri
Concierge
Facilitati pentru Recreere:
· Echipament pentru sporturi de apa nemotorizate:caiac, echipament pentru windsurfing, echipament snorkelling
· Facilitati la SPA, inculzand piscina in aer liber, cu punte umbrita si zona de relaxare, camere cu aburi aromatizate si salon de relaxare
· Centru fitness deschis 24 de ore
· O gama larga de clase de fitness cu program zilnic, inclusiv yoga
· Doua terenuri de tenis cu rachete si mingi
· Chill Island un centru pentru tineri si adolescenti, cu trambulina, teren de volei, plaja privata, sala de ambarcatiuni, sala de joc cu biliard, mese de ping-pong, Nintendo Wii, Xbox 360 si Play Station 3 cu Guitar Hero.
· Facilitati la Piscina – prosoape pre-racite, bauturi racoritoare, apa, inghetata, fructe si alte delicii.
Facilitati in camera :
· Terasa mare privata, cu sezlonguri cu acces in laguna si dus in aer liber
· Echipament de snorkeling, sunt disponibile pe terasa
· Menaj de doua ori pe zi
· Produse L`Occitane in baie
· Ceas cu radio cu adaptor MP3
· Apa imbuteliata, de 2 ori pe zi in camera, si gratuita la centrul SPA
· Facilitati pentru infanti- Patut pentru copii, carucioare, scaune înalte

Bungalow pe apa Beach-View
Ideal pentru familii, bungalow-urile ofera o experienta cu adevarat polineziana.
Cu vedere spre plaja resortului cu nisip alb, aceste untitati dispun de un dormitor si un living spatios care se deschide pe o punte mobilata cu doua sezlonguri - perfect pentru relaxare.

Bungalow pe apa Mountain-View
Cu vedere spre superbul munte Otemanu, aceste untitati dispun de un dormitor si un living spatios care se deschide pe o punte mobilata cu doua sezlonguri - perfect pentru relaxare.
Bungalow pe apa Lagoon-View
Ideal pentru familii, bungalow-urile ofera un sejur de neuitat. Cu vedere spre laguna , aceste untitati dispun de un dormitor si un living spatios care se deschide pe o punte mobilata cu doua sezlonguri - perfect pentru relaxare.
Bungalow pe apa cu piscina Lagoon
Bungalowul pe apa cu piscina Lagoon, ofera vederi asupra lagunei cu apa limpede. Bungalowul este dotat cu un living spatios care se deschide pe o punte, si cu dormitor cu acces la piscina privata. Puntea ofera acces direct in apele lagunei fiind dotat cu doua sezlonguri si parte acoperita ideal pentru servirea mesei sau pentru odihna. Camera de zi are o zona de luat masa ideala pentru patru persoane iar zona de lucru dispune de linie telefonica cu mesagerie vocal�?, acces la internet de mare viteza, un televizor plasma, un seif si un mini bar. Dormitorul, cu vedera spre laguna, se deschide pe o punte care dispune de un bazin privat.
Cele patru panouri de sticla, inclusiv unul in podea inunda baia cu lumina si ofera vedere in laguna. Baia este dotata cu cada supradimensionata, precum si un dus separat.
Bungalowul este dotat si cu baie pentru invitati.
Bungalow pe apa cu piscina Otemanu
Bungalowul ofera o priveliste superba asupra lagunei si asupra muntelui Otemanu.
Ideal pentru familii, cu piscina privata si un dormitor spatios, bungalowul pe apa cu piscina Otemanu ofera o experiente adevarat polineziana. Perfect pentru intimitate si relaxare este dotat cu living spatios care se deschide pe o punte, si cu dormitor are acces la piscina privata.
Puntea ofera acces direct in apele lagunei fiind dotat cu doua sezlonguri si parte acoperita ideal pentru servirea mesei sau pentru odihna.
Camera de zi are o zona de luat masa ideala pentru patru persoane iar zona de lucru dispune de linie telefonica cu mesagerie vocala, acces la internet de mare viteza, un televizor plasm�?, un seif �?i un mini bar. Dormitorul, cu vedera spre laguna, se deschide pe o punte care dispune de un bazin privat.
Cele patru panouri de sticla, inclusiv unul in podea inunda baia cu lumina si ofera vedere in laguna. Baia este dotata cu cada supradimensionata, precum si un dus separat.
Bungalowul este dotat si cu baie pentru invitati.

Vila beachfront 2 dormitoare si piscina privata
Ideal pentru familii sau grupuri de prieteni, cu doua dormitoare vila Beachfront este asezata pe o stralucitoare plaja de cu nisip alb. Fiecare vila are gradina proprie, cu coctieri piscina privata si vederi spre laguna.

Vila beachfront Otemanu Luxury cu trei dormitoare si piscina privata
Exotica si cea mai apreciata, Vila Otemanu Luxury este perfecta pentru familii si grupuri, dotata cu trei dormitoare, patru bai si piscina privata. Situat pe plaja cu nisip alb si inconjurat de vegetatie tropicala, aceasta vila este unica, oferind apusuri de neegalat in frumusete, precum si nenumaratele oportunitati pentru luat masa in aer liber si relaxare. Vila ofera vederi superbe, asupra plajei, a lagunei si a muntelui Otemanu.
Vila dispune de un foaier spatios la intrare, un living ideal pentru sapte persoane cu televizor plasma, o sala de luat masa. zona de lucru dispune de linie telefonica cu mesagerie vocal�?, acces la internet de mare viteza, un televizor plasm�?, un seif �?i un mini bar.
Dormitorul principal ofera un pat dublu, televizor cu plasma, baie cu vedere spre gradina, precum si o terasa mare privata, cu jacuzzi in gradina tropicala.
Celelalte dormitoare, al doilea si al treilea se afla pe partea opusa a vilei; fiecare dispune de baie proprie cu vedere spre gradina si o terasa personala pentru luat masa si relacare.
Toate baile vilei sunt dotate cu o cada de mari dimensiuni si un dus separat.

Recomanda acest hotel:  


 Four Seasons

 Four Seasons
 Four Seasons
 Four Seasons

Date de contact
Four Seasons 5* Bora Bora Island
Adresa: Bora Bora