Flushing Meadows Resorts 3* Bohol | Cazare la Flushing Meadows Resorts 3* Bohol

Flushing Meadows Resorts 3*, Bohol

Flushing Meadows Resorts 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Flushing Meadows Resorts 3*
Oferind o piscină infinită și un restaurant cu vedere minunată la ocean, Flushing Meadows Resorts & Playground este situat de-a lungul nisipurilor albe ale orașului Panglao. Oferind camere clasice, oferă parcare gratuită și Wi-Fi în toate zonele publice.

Amenajată cu mobilier clasic din lemn, camerele cu aer condiționat sunt decorate în nuanțe plăcute de verde și albastru. Acestea au TV prin cablu, seif și minibar.

Oaspeții au acces la terenurile de tenis, la centrul de fitness și la spa, în timp ce proprietatea oferă, de asemenea, acces gratuit la caiace, barci cu pedale, biliard și tenis de masă. Alternativ, oaspeții pot face un tur de vizitare a delfinilor, organizat de biroul de turism.

Breezesul rece al mării însoțește specialități locale la restaurantul din Flushing Meadow. Puncte bune de lounging pot fi găsite la cele 3 baruri și disco ale stațiunii.

Flushing Meadows Resorts & Playground este la 20 de minute de mers cu mașina de aeroport și de digul Orașului Tagbilaran. Proprietatea oferă transferuri gratuite cu transfer dus-întors spre aeroport

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
TV

Recomanda acest hotel:  


 Flushing Meadows Resorts

 Flushing Meadows Resorts
 Flushing Meadows Resorts
 Flushing Meadows Resorts
 Flushing Meadows Resorts
 Flushing Meadows Resorts
 Flushing Meadows Resorts

Date de contact
Flushing Meadows Resorts 3* Bohol
Adresa: Barangay Dao, Panglao Island, Bohol, 6339 Panglao, Filipine