Bohinj Eco 5* Bohinj Ribcev Laz | Cazare la Bohinj Eco 5* Bohinj Ribcev Laz

Bohinj Eco 5*, Bohinj Ribcev Laz

Bohinj Eco 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bohinj Eco 5*
Localizare: hotelul este situat pe malul lacului Bohinj, in mijlocul naturii, cu o fascinanta vedere spre lac si piscurile cele mai inalte ale Alpilor Iulieni Triglav. Hotelul este situat la 300 de metri de centrul turistic, intr-o zona linistita.

Facilitati: receptie, bar, restaurant, parcare, garaj, lift, centru wellness. Aqua parc (380 m) cu piscine pentru adulti si copii, tobogane, whirlpool, masaj, sauna, solar, cosmetica. Garderoba pentru schiuri, sala de conferinte.
Cazarea: este asigurata in camere cu grup sanitar propriu, uscator de par, minibar, televizor LCD, radio, acces internet, telefon.

Masa: demipensiune.

Wellness: Aqua park-ul Bohinj are 380 m2 de piscine umplute cu apa cristalina de 34o C. Adancimea bazinelor este de 1,35 m. Langa bazinul mare, cei dornici sa isi incerce abilitatile de alpinism pot face asta pe un perete special amenajat.

Aqua park-ul are si 2 tobogane, caverna cu muzica si multe alte atractii acvatice. Centrul de Wellness este amenajat ca o strada cu casute in care au loc tot felul de tratamente: masaje anti-celulita, anti-stres, dar si bai cu aburi, solar, precum si diferite tipuri de sauna: turceasca, finlandeza.

Recomanda acest hotel:  


 Bohinj Eco

 Bohinj Eco
 Bohinj Eco
 Bohinj Eco