Half Moon Blue 3* Black Rock | Cazare la Half Moon Blue 3* Black Rock

Half Moon Blue 3*, Black Rock

Half Moon Blue 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Half Moon Blue 3*
Acest hotel de tip boutique, cu vedere la Golful Bacolet, se află chiar sub dealul de la Fort al regelui George. Acesta oferă vederi la ocean, o plajă privată şi un centru spa.

Camerele cu aer condiţionat de la Half Blue Moon sunt în stil spaţioase, colonial, cu high-plafoane. Acestea includ pat mare, cu un TV cu plasmă, DVD player şi un balcon, cu zonă de relaxare. Unele camere includ vederi ale golfului privată a hotelului.

Half Blue Moon oferă sporturi nautice, şi există o staţie de scufundări şi teren de tenis, la câteva minute de mers pe jos. Există Wi-Fi gratuit şi o piscină mare, în aer liber.

Bar hotel Havana şi Restaurantul serveşte preparate din bucătăria locală şi internaţională, cu platouri de fructe de mare şi pâine de casă. Terasa bar de vedere gradini tropicale, unde oaspeţii se pot relaxa cu un cocktail.

Hotelul oferă un serviciu de închiriere de maşini şi este la o distanta de 20 de minute de aeroportul Crown. Este mai puţin de 2 km de faimoasa Muntele Irvine Bay Golf Club.

Recomanda acest hotel:  


 Half Moon Blue

 Half Moon Blue
 Half Moon Blue
 Half Moon Blue
 Half Moon Blue