Hotel Castel Dracula 3* Bistrita | Cazare la Hotel Castel Dracula 3* Bistrita

Hotel Castel Dracula 3*, Bistrita

Hotel Castel Dracula 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Hotel Castel Dracula 3* / Numar camere: 67
Bine aţi venit în Pasul Bârgăului, Dracula land-ul românesc, acolo unde scriitorul irlandez BRAM STOKER, autorul celebrului roman publicat în anul 1897 şi-a imaginat şi amplasat fantasticul CASTEL al sângerosului erou care a zguduit lumea din temelii, CONTELE VAMPIR "DRACULA". După BIBLIE, romanul de ficţiune intitulat "DRACULA" deţine locul doi pe mapamond - ca tiraj - el fiind tradus în majoritatea limbilor care circulă pe glob. În viziunea lui Bram Stoker aici era sălaşul unde înfiorătorul vampir îşi avea castelul, regiune descrisă astfel "... un ţinut din ce în ce mai sălbatic şi mai pustiu. Multe prăpăstii mari şi ameninţătoare, multe cascade, de parcă natura ar fi serbat cândva un carnaval".

Dracula este un vampir, un strigoi, are reflexe roşii în privire şi caninii nemăsurat de lungi, ca şi lupii. Posedă puteri supranaturale, dar cu toate astea este supus unei serii de restricţii şi chiar de interdicţii:

- De la răsăritul soarelui şi până în amurg, el trebuie să zacă pe un pat de pământ, putând cel mult să-şi schimbe, la amiază, locul. Crucifixul îl paralizează, mirosul de usturoi îl alungă, o ramură de răsură îi interzice accesul, lăsând la o parte faptul că nu poate pătrunde într-o casă în care nu a fost mai întâi poftit.

- Un piron înfipt în inimă, în timpul când nu se poate mişca, îl readuce în pulbere.

- Nu poate trece apele decât în momentul fluxului.

Altfel e nemuritor, se poate preschimba, după voinţă, în lup sau liliac şi poate chiar comanda acestor vietăţi, precum şi şobolanilor. Privat de inteligenţa unui adult, fiindcă starea de vampir constituie o regresiune, Dracula nu e mai puţin viclean, are o forţă fizică uriaşă şi se deplasează cu mare iuţeală. Setea sa de sânge este vulgară şi nepotolită, obscenă. Victimele sale devin "nemorţi", adică tot vampiri ca şi el, pe măsură ce-şi sporesc numărul se transformă într-o primejdie formidabilă. Pironul înfipt în inimă i-a redat contelui Dracula liniştea eternă.

Vă invităm să vizitaţi cavoul contelui Dracula situat la subsolul hotelului castel Dracula de la Piatra Fântânele.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Crama
Curte interioara
Fax
Frigider
Gratar
Internet
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Program non-stop
Restaurant
Sala conferinta
Telefon
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Frigider
Incalzire centrala
Internet
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 1:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.
Hotelul accepta tichete de vacanta.

Recomanda acest hotel:  


Hotel   Castel Dracula

Hotel   Castel Dracula
Hotel   Castel Dracula
Hotel   Castel Dracula
Hotel   Castel Dracula
Hotel   Castel Dracula
Hotel   Castel Dracula
Hotel   Castel Dracula