Angsana Bintan 5* Bintan | Cazare la Angsana Bintan 5* Bintan

Angsana Bintan 5*, Bintan

Angsana Bintan 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Angsana Bintan 5*


Localizare : Angsana Bintan se află pe o plajă privată a Golfului Tanjong Said, cu vedere la Marea Chinei de Sud. Angsana este la 15 minute cu maşina de terminalul de feribot Bandar Bentan Telani şi de zona comercială locală din Bintan. Singapore se află la o oră cu feribotul.
Facilitati hotel :Oferă facilităţi de sporturi nautice la centrul său marin. Este disponibil un teren de golf Greg Norman Complexul oferă serviciu gratuit de transfer dus-întors la terminalul de feribot din Bintan. Oaspeţii pot să se relaxeze cu un masaj la spa sau să înoate în piscină, complexul are 2 terenuri de tenis şi un club al copiilor pentru cei mici. La Pantai Grill & Bar şi la Fisherman’s Table se servesc mese la malul mării. O varietate de preparate internaţionale populare pot fi savurate la Lotus Café, în timp ce la The Veranda Lobby Lounge se servesc băuturi.
Facilitati camere : Camerele sunt spaţioase, moderne şi au balcon cu vedere la Marea Chinei de Sud sau la grădină. Se oferă minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Fiecare cameră are DVD player şi TV prin cablu cu ecran plat.

Recomanda acest hotel:  


 Angsana Bintan

 Angsana Bintan
 Angsana Bintan
 Angsana Bintan