Santos Santemar 4* Bilbao | Cazare la Santos Santemar 4* Bilbao

Santos Santemar 4*, Bilbao

Santos Santemar 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Santos Santemar 4*
Localizat langa exclusivista plaja El Sardinero intr-o zona privilegiata, Hotel Santemar combina stilul traditional cu cel modern, experienta cu eficienta si este deosebit prin stilul nord-spaniol in intreaga sa splendoare.
Hotel Santemar se afla foarte aproape de plaja a carui nume il poarta, dar si de Palatul Magdalena si de cazinou, cu o varietate de posibilitati care permit oaspetilor sai sa descopere zona. Multumita capacitatii mari pe care o are, este cel ami mare hotel din nordul Spaniei. Din acest motiv, reprezinta locul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment
Restaurantul hotelului serveşte preparate tipice din regiunea Cantabria, realizate cu produse locale şi regionale. De asemenea, hotelul are un café-bar care serveşte mese uşoare şi băuturi.
Camerele de la hotelul Santemar includ o baie de marmură mare, cu un uscător de păr. De asemenea, acestea au minibar şi seif.
Recepţia non-stop a hotelului Santemar operează un birou de turism şi un serviciu de bilete. Hotelul poate facilita închirieri auto pentru oaspeţii săi, iar parcarea este disponibilă cu plată.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Santos Santemar

 Santos Santemar
 Santos Santemar
 Santos Santemar
 Santos Santemar
 Santos Santemar

Date de contact
Santos Santemar 4* Bilbao
Adresa: Joaquín Costa, 28 39005 Santander España
Telefon: +34 942 272 900
Fax: +34 942 278 604