Lanka Princess 4* Beruwela | Cazare la Lanka Princess 4* Beruwela

Lanka Princess 4*, Beruwela

Lanka Princess 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lanka Princess 4*
Lanka Pincess Hotel 4* este un hotel specializat pe tratamentele si curele de tip Ayurvedic. Aceasta locatie este recomandata iubitorilor de plaja si celor care vor sa se relaxeze. Hotelul este sub management german cu caracter all inclusive. Varsta minima indicata pentru un sejur la acest hotel este de 12 ani.
Hotelul este dispus pe 4 etaje si detine: 6 apartamente, 45 camere Superior si 59 tip Comfort, toate camerele sunt cu vedere la Oceanul Indian si sunt mobilate intr-o maniera extravaganta. Toate au terasa sau balcon, aer conditionat, seif, mini-bar, telefon, bai cu cada, uscator par, toalete separate, halate si slapi de baie, articole cosmetice etc.
Regimul alimentar al hotelului este All Inclusive.

Hotelul este situat in partea de sud-vest a Sri Lankai in Beruwela, la aproximativ 100 kilometri de Aeroportul International si 65 kilometri de Colombo.

Restaurant de tip "Batahira" cu terasa, restaurant Ayurveda ( bucatarie separata pentru prepararea mancarurilor ayurvedice), bar in hol si la piscina, sala pentru servirea ceaiului traditional Ceylon (bauturile alcoolice si cafeaua expresso nu sunt incluse in pret).
La intampinare veti primii prosoape racoritoare pentru improspatare, flori si bauturi racoritoare. Hotelul dispune de o biblioteca, de o colectie de 150 filme (DVD service), boutiquri, salon de infrumusetare, yoga, aerobic, jogging, piscina pentru copii, teren de tenis si squash, sporturi acvatice: sky nautic si windsurfing.

Recomanda acest hotel:  


 Lanka Princess

 Lanka Princess
 Lanka Princess