Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte 5* Berlin | Cazare la Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte 5* Berlin

Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte 5*, Berlin

Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte 5*
Acest hotel de 4 stele, cu design deosebit, se află la doar 100 de metri de piaţa istorică Gendarmenmarkt din Berlin. Acesta oferă camere izolate fonic, dotate cu TV cu ecran plat, un restaurant elegant, care serveşte micul dejun şi are vedere frumoasă la împrejurimi, precum şi o terasă în curte.

Hotelul Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte are camere luminoase, cu decor minimalist, aer condiţionat, birou şi minibar. Toate camerele includ acces gratuit la internet prin cablu.

Winters Stadtmitte oferă un bufet variat de mic dejun. Pe parcursul verii, oaspeţii pot lua masa în aer liber, pe terasa liniştită. Barul din hol serveşte băuturi rafinate.

Staţia de metrou Stadtmitte se află la doar 200 de metri de Winters Gendarmenmarkt Berlin. Oaspeţii pot circula cu o serie de trenuri directe către Piaţa Potsdamer Platz şi Piaţa Alexanderplatz, călătoria durând mai puţin de 7 minute.

La cerere, Winters oferă locuri într-o parcare subterană. Recepţia hotelului, deschisă nonstop, oferă servicii de închirieri auto.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte

 Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte
 Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte
 Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte
 Winters Gendarmenmarkt Berlin Stadtmitte

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie