Novum Aldea Centrum 3* Berlin | Cazare la Novum Aldea Centrum 3* Berlin

Novum Aldea Centrum 3*, Berlin

Novum Aldea Centrum 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Novum Aldea Centrum 3*
Această proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. Acest hotel se află la 5 minute de mers cu metroul de zona comercială Kurfürstendamm şi de piaţa Potsdamer Platz. Oferă camere izolate fonic cu Wi-Fi gratuit și o sală de mic dejun plină de culoare.

Hotelul de 3 stele superioare Novum Aldea Berlin Centrum are camere luminoase cu TV prin cablu și cutie de valori. Toate camerele sunt de nefumători și oferă baie proprie cu articole de toaletă și uscător de păr.

Hotelul Novum Aldea Berlin Centrum oferă bufet de mic dejun în stil german. În zonă se găsesc multe restaurante şi baruri. Cunoscutul centru comercial KaDaWe se află la 15 minute de mers pe jos.

Hotelul este situat în cartierul Schöneberg din Berlin, la numai 200 de metri de staţia de metrou Bülowstraße, de pe linia U2. Aceasta oferă legături directe către grădina zoologică din Berlin şi piața Alexanderplatz.

Schoneberg-Tempelhof este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, cumpărături și excursii în oraș.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Novum Aldea Centrum

 Novum Aldea Centrum
 Novum Aldea Centrum
 Novum Aldea Centrum
 Novum Aldea Centrum

Date de contact
Novum Aldea Centrum 3* Berlin
Adresa: Bülowstraße 20-22, 10783 Berlin, Germania
Telefon: +49 30 246460
Fax: +49 30 246460