Grand City Berlin East 3* Berlin | Cazare la Grand City Berlin East 3* Berlin

Grand City Berlin East 3*, Berlin

Grand City Berlin East 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand City Berlin East 3*
Acest hotel de 3 stele este situat la o distanţă de doar 15 minute cu tramvaiul de celebra Piaţă Alexanderplatz din Berlin. Hotelul oferă camere moderne cu internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuită şi o zonă de fitness.

Camerele şi studiourile spaţioase de la Grand Hotel City Berlin East sunt dotate cu TV prin satelit şi o baie privată. Este disponibil room service cu program non-stop.

Cea mai apropiată staţie de tramvai se află chiar vizavi de City Grand Hotel Berlin. Complexul sportiv Sportforum Hohenschönhausen se află la 10 minute de mers pe jos faţă de hotel.

În fiecare dimineaţă se serveşte aici un bogat mic dejun tip bufet. Restaurantul Landsberger 203 al hotelului, barul New Orleans şi tradiţionalul bistrou Berlin oferă o mare varietate de mâncăruri şi băuturi fine.

Oaspeţii beneficiază de un serviciu de transfer gratuit dimineaţa către târgul anual ITB (Târgul Internaţional de Turism de la Berlin). Se pot de asemenea închiria biciclete pentru vizitarea oraşului Berlin, oferindu-se şi un serviciu de concierge destinat a-i ajuta pe oaspeţi să-şi planifice şederea.

Facilitati hotel
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Grand City Berlin East

 Grand City Berlin East
 Grand City Berlin East
 Grand City Berlin East
 Grand City Berlin East
 Grand City Berlin East
 Grand City Berlin East

Date de contact
Grand City Berlin East 3* Berlin
Adresa: Landsberger Allee 203 Berlin, 13055 Berlin, Germany