Casa Matei 4* Berca (jud. Buzau) | Cazare la Casa Matei 4* Berca (jud. Buzau)

Casa Matei 4*, Berca (jud. Buzau)

Casa Matei 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Matei 4*
Pensiunea Casa Matei*** este localizată pe Valea Buzăului, în localitatea Berca, la o distanţă de 16 km de oraşul Buzău.

In apropierea Pensiunii se afla Vulcanii Noroioşi de la Berca si localitatea Plescoi, unde se pregătesc tradiţional gustoşii Cârnaţi de Pleşcoi, marcă europeană înregistrată.

Pensiunea este aşezata lângă râul Buzău, intr-o zonă foarte liniştită, nepoluată şi cu oameni primitori. A fost inaugurată la începutul anului 2007. Pensiunea se afla la o distanţă de aproximativ 20 metri de marginea lacului de acumulare amenajat pe râul Buzău.

Pensiunea Casa Matei**** oferă servicii de turism şi recreere la cele mai exigente standarde în domeniu. Deviza gazdelor, Ospitalitate şi rafinament este renumele permanent în amintirea oaspetilor, prin calitatea serviciilor şi pentru specificul său inconfundabil.

Pensiunea dispune de 16 camere duble de cazare si un apartament, spaţioase, grupuri sanitare individuale şi dotate cu telefon, mini-bar, TV cablu, Internet.

Apartamentul are o suprafaţa de 110 m² şi este dotat cu aer condiţionat. Este format din doua dormitoare separate (un pat matrimonial si doua paturi separate), o sala de oaspeţi, si o baie dotata cu cada si cabina de duş.

La parter sunt 4 camere spaţioase dotate cu aer condiţionat si au terasa proprie in aer liber.
La etaj sunt disponibile 6 camere duble, 2 suite, şi apartamentul. Toate camerele de la etaj si apartamentul au balcon individual cu vedere către râul Buzău.
La mansarda pensiunea dispune de 4 camere cu doua sau trei paturi, dotate cu dusuri individuale.

Pentru oaspeţii pensiunii există parcare păzita cu o capacitate de peste 50 de autoturisme. La cerere se asigura oaspeţilor pensiunii room service, spălătorie, călcătorie.

Râul si Valea Buzăului precum si regiunea localităţii Berca şi împrejurimile nu sunt poluate industrial sau fonic.

In pensiunea Casa Matei de la Berca, Buzău, nu sunt acceptate animalele de companie.
Pentru siguranţa alimentara a oaspeţilor, este interzisă cu desăvârşire introducerea de alimente si băuturi personale din exteriorul Pensiunii Casa Matei.

Sala de conferinte are o suprafaţă de 110 m2, este dotata cu aer condiţionat , mese modulare, scaune directoriale pentru prezidiu, scaune pentru sala de conferinte, video-proiector cu ecran, video, TV
Whiteboard, flipchart magnetic, Internet wireless.

Restaurantul este dotat cu circuit de ventilaţie si instalaţie de aer condiţionat, capacitate 120-150 de locuri, iar terasa deschisa are capacitate 50-70 de persoane.
Un chioşc de vara si o mini terasă pe marginea râului va oferă discreţie si relaxare.

Gastronomia este rafinata si respecta exigentele gourmet, oferind produse tradiţionale preparate după reţete locale, pizza italiana, tarte flambée de origine alsaciană, coapte in cuptor cu lemne.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Casa Matei

 Casa Matei
 Casa Matei
 Casa Matei
 Casa Matei
 Casa Matei
 Casa Matei
 Casa Matei
 Casa Matei

Date de contact
Casa Matei 4* Berca (jud. Buzau)
Adresa: Comuna Berca