Saman Villas 5* Bentota | Cazare la Saman Villas 5* Bentota

Saman Villas 5*, Bentota

Saman Villas 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Saman Villas 5*
Saman Villas se află în satul de pescari liniştit Aturuwella din Bentota. Se bucură de o locaţie excelentă pe nisipurile aurii ale plajei din Bentota şi oferă o piscină infinită, un centru spa şi suite frumoase cu balcoane private.

Suitele spaţioase au pardoseală din lemn şi mobilier elegant. Includ un pat de zi, o zonă mare de relaxare şi baie privată cu duş şi cadă în aer liber. Suitele au vedere la ocean.
Villa Saman oferă masaje. De asemenea, hotelul are o saună şi o cadă cu hidromasaj. Facilităţile includ o bibliotecă de cărţi şi CD-uri.
Restaurantul principal al hotelului Saman oferă un meniu internaţional şi specialităţi locale pentru cină, în timp ce restaurantul cu terasă serveşte micul dejun şi masa de prânz. Oaspeţii se pot bucura şi de vederea uimitoare la ocean, savurând băuturi la bar.
Hotelul Saman este înconjurat de grădini tropicale şi de plantaţii de nucă de cocos. Este situat pe coasta de sud-vest a insulei Sri Lanka, la aproximativ 65 km de Colombo. Aeroportul Internaţional este la aproximativ 92 km.

Recomanda acest hotel:  


 Saman Villas

 Saman Villas
 Saman Villas
 Saman Villas
 Saman Villas