Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka 4* Bentota | Cazare la Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka 4* Bentota

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka 4*, Bentota

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka 4*
Centara Ceysands Resort & Spa se află la 15 minute cu mașina de o crescătorie populară de broaște țestoase. Complexul oferă o piscină în aer liber și un centru de fitness. Accesul la WiFi este gratuit în toate zonele.

Camerele de la Centara Ceysands Resort & Spa sunt decorate în nuanțe de verde lime și au aer condiționat, birou, TV cu ecran plat și zonă de relaxare cu canapea. Băile sunt private.

Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka are 4 restaurante, inclusiv Restaurantul 360 Seafood, care servește diverse preparate din fructe de mare proaspete. La Ceylon Clubwill se poate savura o ceașcă de ceai relaxant și sunt disponibile și opțiuni de room service.

Oaspeții care locuiesc la acest complex de lux pot să beneficieze de tratamente spa la Spa-ul Cenvaree și să utilizeze facilitățile de grătar. Printre alte facilități, se oferă și recepție cu program nonstop.

Acest complex modern este situat la doar câțiva pași de râul Bentota și la 60 km de orașul Colombo. Aeroportul Internațional Bandaranaike se află la 100 km, iar serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Facilitati hotel
Piscina
Plaja Privata
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka

 Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka
 Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka
 Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka

Date de contact
Centara Ceysands Resort & Spa Sri Lanka 4* Bentota
Adresa: Aluthgama, 00500 Bentota, Sri Lanka