LE PALMISTE MAURITIUS 3* Belle Mare | Cazare la LE PALMISTE MAURITIUS 3* Belle Mare

LE PALMISTE MAURITIUS 3*, Belle Mare

LE PALMISTE MAURITIUS 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii LE PALMISTE MAURITIUS 3*
Long Beach se află în Belle Mare pe o plajă cu nisip de 1 km și oferă 3 piscine în aer liber și un centru spa. La acest complex accesul WiFi este gratuit.

Camerele spațioase sunt moderne și elegante, oferind balcon și vedere la ocean. Au, de asemenea, TV cu ecran plat, iPod docking station, birou și baie proprie cu duș, cadă și articole de toaletă gratuite. Unele camere se află pe plajă.

Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite zilnic. Cele 5 restaurante ale complexului oferă o varietate de mâncăruri preparate cu produse proaspete şi de sezon.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare și pot savura o băutură la bar. De asemenea, vă puteți antrena în centrul de fitness modern, dotat cu tehnologie de ultimă oră. La proprietate și în zona din jur, sunt disponibile diverse activități, inclusiv tenis, windsurfing şi snorkelling.

Complexul este situat la 30 de minute de mers cu mașina de clubul de golf Ile aux Cerfs cu teren de golf cu 18 găuri de campionat, unde oaspeții beneficiază de green fee și transfer.

Recomanda acest hotel:  


 LE PALMISTE MAURITIUS

 LE PALMISTE MAURITIUS
 LE PALMISTE MAURITIUS
 LE PALMISTE MAURITIUS