Le Coco Beach - Belle Mare 3*+ Belle Mare | Cazare la Le Coco Beach - Belle Mare 3*+ Belle Mare

Le Coco Beach - Belle Mare 3*+, Belle Mare

Le Coco Beach - Belle Mare 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Coco Beach - Belle Mare 3*+
All Inclusive: Pensiune completă (mic dejun în sistem bufet, prânz în sistem bufet sau la alegere din meniu în restaurantul de pe plajă sau în pool-bar şi cină în sistem bufet). După masă cafea/ceai şi clătite. Consumul băuturilor alcoolice şi nonalcoolice locale este gratuită între orele 10.00-00.30, precum şi cele din minibar. La prânz şi cină vin de masă.
Aşezare: Se află pe plaja nisipoasă Belle Mare de o lungime de 1500 m. Centre de Flacq la cca. 8 km distanţă.
Dotări: Complex recomandat mai ales familiilor, amenajat cu stil, cu o atmosferă plăcută, este compus dintr-o clădire principală şi mai multe vile cu etaj. În total de 333 camere. În clădirea principală hol cu recepţie, restaurant, Fun Pub (discotecă/karaoke) şi magazin de cadouri. În grădina tropicală piscină mare cu apă dulce, cu terasă pentru plajă şi pool-bar (snack-service). Şezlonguri, umbrele de soare şi prosoape gratuite la piscină.
Camere standard: Se află în clădirea principală, în fiecare cameră baie, duş, WC, uscător de păr, telefon, aer condiţionat, Tv-Sat, minibar, încălzitor apă, seif şi balcon sau terasă. Vile-Superior: Cu dotări asemănătoare ca şi camerele din clădirea principală dar sunt mai spaţioase (cca. 40 m²) şi dispun de balcon. În caz de rezervare de cameră single cazarea se face în cameră dublă.
Sport: Aerobic, sală fitness, teren de golf cu 9 găuri Pitch & Putt (echipament contra cost), volei, tenis de masă, teren de tenis (cu nocturnă), caiac, barcă cu pânză, echipament de snorkeling (pipă/înotătoare), hidrocicletă, surf, schi nautic, vaporaş cu fundul de sticlă. Contra cost: rachete de tenis şi mingi, călărie, scufundări PADI, închiriere biciclete şi teren de golf cu 18 găuri în Ile aux Cerfs.
Wellness: Contra cost: masaj.
Distracţie: Seri de dans cu muzică live şi diferite show-uri.
Copii: Mini-club (între 2-11 ani) cu supraveghere, respectiv tini-club (12-17 ani). Piscină separată pentru copii.
Altele: Atentie! În perioada 24.12.2008.-31.12.2008 intervaul de şedere este de min. 5 nopţi.
Transfer

Recomanda acest hotel:  


 Le Coco Beach - Belle Mare

 Le Coco Beach - Belle Mare
 Le Coco Beach - Belle Mare
 Le Coco Beach - Belle Mare