Mr. President Design 4* Belgrade | Cazare la Mr. President Design 4* Belgrade

Mr. President Design 4*, Belgrade

Mr. President Design 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mr. President Design 4*
Design Hotel Mr. President se află în centrul orașului Belgrad, vizavi de Gara Centrală, și oferă restaurant à la carte și Wi-Fi gratuit, iar oaspeții beneficiază de tratament prezidențial. Fiecare cameră include un portret al unui președinte renumit în întreaga lume.

Toate camerele au aer condiționat și TV prin satelit. Băile private sunt dotate cu duș, halat de baie și papuci. Dotările standard din fiecare tip de cameră includ seif.

Cei mai buni artiști sârbi au creat 2 versiuni la scară mică, una americană și alta sârbă, a Muntelui Rushmore pentru Barul Rushmore. Hotelul este decorat cu lucrări de artă selecte, inclusiv picturi și sculpturi din oțel și ceramică.

Restaurantul de nefumători Black & White servește mic dejun tip bufet bogat și sănătos, cu o gamă largă de mâncăruri și băuturi. Oaspeții pot savura mic dejun american complet, cu omletă, cârnați, pâine prăjită, cafea, ceai sau suc.

Piața Republicii este situată central, la 1 km de hotel. Proprietatea se află la 1,5 km de Parcul Tašmajdan, la 2 km de Fortăreața Kalemegdan și la 2 km de Târgul Comercial Belgrad. Aeroportul Nikola Tesla este la 16 km. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Mr. President Design

 Mr. President Design
 Mr. President Design
 Mr. President Design

Date de contact
Mr. President Design 4* Belgrade
Adresa: Karadjordjeva 75, Stari grad, 11000 Belgrad