Queen's Astoria Design 4* Belgrade | Cazare la Queen's Astoria Design 4* Belgrade

Queen's Astoria Design 4*, Belgrade

Queen's Astoria Design 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Queen's Astoria Design 4*
Hotelul Queen's Astoria Design se află în centrul orașului Belgrad şi are un design unic, fiind amenajat cu mobilier de epocă. Oferă acces WiFi gratuit și apeluri telefonice internaționale gratuite.
Camerele sunt luminoase şi au aer condiționat, paturi mari, minibar și TV LCD cu canale prin cablu și prin satelit. Băile private sunt prevăzute cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
Diwine - Champagne & Cigar Caffe este un restaurant elegant, care servește preparate din bucătăria europeană, precum și diverse mâncăruri locale, completate de vinuri internaționale. Cafeneaua plină de viaţă oferă dimineața cafea proaspătă şi ziare, iar seara, o varietate de cocteiluri.
Oaspeţii de la Design Hotel Queen's Astoria au acces gratuit la sala de gimnastică și la saună. Hotelul are 2 săli de conferințe cu o capacitate de până la 150 de persoane și echipamente audiovizuale. Parcarea este posibilă într-un garaj din apropiere, la un cost suplimentar şi la cerere prealabilă.
Gara principală și autogara din Belgrad se află la câțiva pași, iar Piața Republicii este la 1 km. Aeroportul Nikola Tesla este la 16 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Queen's Astoria Design

 Queen's Astoria Design
 Queen's Astoria Design
 Queen's Astoria Design
 Queen's Astoria Design
 Queen's Astoria Design