Helvetia 4* Belgrade | Cazare la Helvetia 4* Belgrade

Helvetia 4*, Belgrade

Helvetia 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Helvetia 4*
Situat în centrul oraşului Belgrad, la doar 5 minute de mers pe jos de strada Knez Mihajlova, Hotelul Helvecia este un hotel decorat luxos, înconjurat de linişte şi de natură. Construit în anul 2012, acest hotel are un restaurant à-la-carte şi un bar cu o terasă de vară şi o listă bogată de vinuri, precum şi un centru de fitness.

Toate camerele sunt mobilate individual şi oferă aer condiţionat, birou, televizor LCD şi minibar. Baia privată oferă un duş cu hidromasaj şi articole de toaletă gratuite. În fiecare cameră este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Micul dejun este servit în fiecare zi la restaurantul hotelului, unde se oferă şi preparate culinare din bucătăria internaţională şi tradiţională. Recepţia este deschisă nonstop şi oferă un seif. La cerere se pot asigura masaje şi tratamente cosmetice.

La 2 km se găsesc terenuri de tenis. Cetatea Kalemegdan se află la 500 de metri, iar pontoanele din Belgrad, renumite pentru divertismentul şi viaţa de noapte intense, se află la 1 km.

La doar câţiva paşi de hotel este o staţie de tramvai. Gara principală şi staţia de autobuz principală se află la doar 1 km. Aeroportul din Belgrad este la 15 km.

Vračar este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de vizitare, gastronomie locală și muzee.

Recomanda acest hotel:  


 Helvetia

 Helvetia
 Helvetia
 Helvetia
 Helvetia
 Helvetia