Belgrade Art 4* Belgrade | Cazare la Belgrade Art 4* Belgrade

Belgrade Art 4*, Belgrade

Belgrade Art 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Belgrade Art 4*
Hotelul Art este situat pe impresionanta stradă pietonală din zonă comercială a oraşului Belgrad. Proprietatea este decorată în stil italian şi are un restaurant. Hotelul oferă camere şi suite amenajate individual, dotate cu aer condiţionat, minibar, acces WiFi gratuit de mare viteză, saună gratuită şi uscător de păr.

Oferind vedere la strada vibrantă Knez Mihailova, elegantul Mosaic Restaurant & Bar servește diverse specialități preparate din ingrediente de sezon alături de o varietate de vinuri de calitate, cafele și deserturi de casă, inclusiv înghețată și vafe Liège autentice.

Hotelul include 2 săli de conferinţe cu zone modulare şi echipament multimedia. Aceste camere bine iluminate au ferestre mari, aer condiţionat cu control individual, uşi glisante şi o terasă cu vedere la zona istorică a oraşului.

Hotelul Belgrade Art se află în apropiere de diverse obiective ale oraşului, printre care Fortăreaţa Kalemegdan, Parcul Kalemegdan şi cartierul istoric.

Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad este situat la 19 km de proprietate. Hotelul poate aranja transferul de la/la aeroport, la cerere şi la un cost suplimentar.

Stari Grad este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, gastronomie și istorie.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Room Service
Sauna
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Belgrade Art

 Belgrade Art
 Belgrade Art
 Belgrade Art
 Belgrade Art
 Belgrade Art
 Belgrade Art
 Belgrade Art

Date de contact
Belgrade Art 4* Belgrade
Adresa: Knez Mihailova 27, Stari Grad, 11000 Belgrad, Serbia
Telefon: +381 11 3312000