Paloma Grida Resort & Spa 5* Belek | Cazare la Paloma Grida Resort & Spa 5* Belek

Paloma Grida Resort & Spa 5*, Belek

Paloma Grida Resort & Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Paloma Grida Resort & Spa 5*
Situat pe o plajă mediteraneană din Belek, acest complex all inclusive are 6 restaurante a la carte și 6 piscine în aer liber. Complexul are un centru de înfrumuseţare cu baie turcească, saună şi servicii de masaj.

Paloma Grida Resort & Spa are camere spațioase, cu balcon privat cu vedere la grădinile luxuriante ale complexului sau la mare. Toate camerele includ TV prin satelit şi minibar.

Bufetele de mic dejun, prânz și cină sunt servite în restaurantul principal și pe terase. Restaurantele de la Paloma oferă opțiuni internaționale, turcești, japoneze și chinezești. De asemenea, există restaurant specializat în fructe de mare și un restaurant tip Steak House. Oaspeții pot savura băuturi la unul dintre cele 7 baruri.

Activitățile de la Paloma Grida includ canoe, plimbări cu hidrobicicleta, surfing, volei pe plajă și boccia. Oaspeții se pot bucura de activități de animație în timpul zilei și de spectacole live de divertisment seara.

Pentru relaxare, Harmonia Rebirth Spa oferă diverse tratamente, inclusiv terapii Kneipp, băi pentru stimularea metabolismului, băi Cleopatra și Tai Chi Chuan.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Paloma Grida Resort & Spa

 Paloma Grida Resort & Spa
 Paloma Grida Resort & Spa
 Paloma Grida Resort & Spa