Granada Luxury Belek - Kids Concept 5* Belek | Cazare la Granada Luxury Belek - Kids Concept 5* Belek

Granada Luxury Belek - Kids Concept 5*, Belek

Granada Luxury Belek - Kids Concept 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Granada Luxury Belek - Kids Concept 5*
Oferind facilităţi extinse şi unice, adaptate special pentru copii, Granada Luxury Belek are 2 mini-cluburi pentru copiii cu vârsta între 4 şi 16 ani, precum şi un parc de distracţii. Zona Wonderland asigură parcuri acvatice şi facilităţi de divertisment, putând fi accesată cu liftul.

Mini-clubul oferă jocuri de masă, activităţi de creaţie zilnice, precum şi parcuri plutitoare în anumite momente ale zilei.

La cerere şi la un cost suplimentar, proprietatea asigură servicii de babysitting şi cărucioare pentru copii. În plus, oaspeţii pot beneficia gratuit de un pătuţ de copii, o cădiţă de baie şi un scaun înalt pentru copil. Facilităţile pentru copii includ încălzitor de biberoane şi blender pentru prepararea hranei.

Toate camerele de la Granada Luxury Belek sunt prevăzute cu aer condiţionat, minibar, TV şi cutie de valori. De pe balcon vă puteţi bucura de briza mediteraneană răcoritoare. Pentru mai mult confort, aveţi la dispoziţie o baie privată cu duş.

Granada Luxury Belek oferă o varietate de opţiuni culinare. Există un restaurant à la carte şi un restaurant tip bufet. Puteţi savura băuturi reconfortante la bar. Aveţi la dispoziţie şi un snack bar.

Oferta de sejur la Granada Luxury Belek - Kids Concept 5*

Recomanda acest hotel:  


 Granada Luxury Belek - Kids Concept

 Granada Luxury Belek - Kids Concept
 Granada Luxury Belek - Kids Concept
 Granada Luxury Belek - Kids Concept
 Granada Luxury Belek - Kids Concept

Date de contact
Granada Luxury Belek - Kids Concept 5* Belek
Adresa: Belek Mah. Cumhuriyet Cad. No:102/7 Serik Antalya, 07506 Belek, Turcia