Tamassa - Bel Ombre 4* Bel Ombre | Cazare la Tamassa - Bel Ombre 4* Bel Ombre

Tamassa - Bel Ombre 4*, Bel Ombre

Tamassa - Bel Ombre 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tamassa - Bel Ombre 4*
Mese: Demipensiune sau All Inklusive.
All Inclusive: Pensiune completa. Bauturile marcate cu * in lista de bauturi, bauturile locale ne/alcoolice la doza intre orele 11.00-24.00 in restaurant si in barul principal sunt gratuite. La mesele principale vin de masa. Bauturi ne/alcoolice importate si vinuri de sticla contra unui suprapret.
Meniu de gală: Contra unui suprapret, detalii in lista de preturi.
Aşezare: Se afla in partea sudica a insulei, chiar la plaja nisipoasa.
Dotări: Hotelul cu deschidere in decembrie anului 2007 are o atmosfera foarta prietenoasa, in hotel apare deodata stilul de constructii mauritian si interiorul modern. Sta la dispozitia oaspetilor 214 camere, hol cu receptie, 2 restaurante, 2 baruri, magazin mic, biblioteca, Spa cu 8 locuri de tratamente si discoteca. In gradina 4 piscine, dintre care una se afla in partea Spa.
Camere standard: In camere baie, dus, wc, aer conditionat, ventilator de tavan, SAT-TV cu post cu muzica, telefon, minibar, seif, uscator de par, filtru de cafea/ceai si balcon sau terasa cu vedere catre mare. Tipurile de camere pot diferii intre ele in marime si si in dotari (Standard, Superioare si De Luxe). Camere duble in regim single in toate 3 tipuri de camere.
Distracţie: MIni club pentru copii intre 3-11 ani. Club pentru adolescent intre 12-17 ani.
N Plus: Reduceri tarifare in anumite perioade.
Altele: Atentie! Intre 23.12.2007 si 02.01.2008 perioada minima de sedere este de 6 nopti.
Transfer:
Fitness/Wellness: Surf, hidrobicicleta, canoe, gimnastica acvatica, planorism, scufundari cu pipa, tura de barca cu fund de sticla, schi nautic, volei de plaja, pescuit in mare adancime, biciclete, biliard si golf.

Recomanda acest hotel:  


 Tamassa - Bel Ombre

 Tamassa - Bel Ombre
 Tamassa - Bel Ombre
 Tamassa - Bel Ombre