So Mauritius Bel Ombre 5* Bel Ombre | Cazare la So Mauritius Bel Ombre 5* Bel Ombre

So Mauritius Bel Ombre 5*, Bel Ombre

So Mauritius Bel Ombre 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii So Mauritius Bel Ombre 5*
Localizare: Situat pe liniştita coastă de sud a insulei Mauritius, acest hotel oferă vedere la munţi, lagune şi la Oceanul Indian.
Facilitati camere:Fiecare dintre cele 92 camere de la acest hotel de 5-stele deţine tot confortul şi avantajele de acasă. Fiecare cameră include seif în cameră, DVD/CD player, aer condiţionat, cabină de duş.
Facilitati hotel: Acest excelent hotel din Mauritius Island are de asemenea seif, spălătorie, magazine în hotel. Destindeți-vă la sfârşitul zilei, având la discreţie baie cu aburi, club copii, masaj - doar câteva din facilităţile hoteliere excelente pentru sport şi relaxare. Restaurantul Le Flamboyant serveşte preparate din bucătăria mauritiană, iar La Plage este un restaurant tip salon condus de bucătarul-şef francez Frederic Anton, premiat cu 3 stele. Bucuraţi-vă, de asemenea, de o băutură în decorul idilic oferit de Barul Takamaka.

Relaxaţi-vă în piscina în aer liber, bucuraţi-vă de un tratament de relaxare la Spa So sau antrenaţi-vă în sala de gimnastică So Fit. Cascada Charamel se află la 20 km distanţă, iar cel mai apropiat teren de golf la doar 2 km.

Sofitel So Mauritius Bel Ombre este situat la 50 km de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Hotelul dispune de parcare gratuită în incintă. Având o gamă completă de dotări renumite şi un personal prietenos şi atent, nu este de mirare că oaspeţii revin mereu la Sofitel So Mauritius Bel Ombre Hotel.

Recomanda acest hotel:  


 So Mauritius Bel Ombre

 So Mauritius Bel Ombre
 So Mauritius Bel Ombre
 So Mauritius Bel Ombre
 So Mauritius Bel Ombre