So Mauritius Bel Ombre 5* Bel Ombre | Cazare la So Mauritius Bel Ombre 5* Bel Ombre

So Mauritius Bel Ombre 5*, Bel Ombre

So Mauritius Bel Ombre 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii So Mauritius Bel Ombre 5*
Localizare: Situat pe liniştita coastă de sud a insulei Mauritius, acest hotel oferă vedere la munţi, lagune şi la Oceanul Indian.
Facilitati camere:Fiecare dintre cele 92 camere de la acest hotel de 5-stele deţine tot confortul şi avantajele de acasă. Fiecare cameră include seif în cameră, DVD/CD player, aer condiţionat, cabină de duş.
Facilitati hotel: Acest excelent hotel din Mauritius Island are de asemenea seif, spălătorie, magazine în hotel. Destindeți-vă la sfârşitul zilei, având la discreţie baie cu aburi, club copii, masaj - doar câteva din facilităţile hoteliere excelente pentru sport şi relaxare. Restaurantul Le Flamboyant serveşte preparate din bucătăria mauritiană, iar La Plage este un restaurant tip salon condus de bucătarul-şef francez Frederic Anton, premiat cu 3 stele. Bucuraţi-vă, de asemenea, de o băutură în decorul idilic oferit de Barul Takamaka.

Relaxaţi-vă în piscina în aer liber, bucuraţi-vă de un tratament de relaxare la Spa So sau antrenaţi-vă în sala de gimnastică So Fit. Cascada Charamel se află la 20 km distanţă, iar cel mai apropiat teren de golf la doar 2 km.

Sofitel So Mauritius Bel Ombre este situat la 50 km de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Hotelul dispune de parcare gratuită în incintă. Având o gamă completă de dotări renumite şi un personal prietenos şi atent, nu este de mirare că oaspeţii revin mereu la Sofitel So Mauritius Bel Ombre Hotel.

Oferta de sejur la So Mauritius Bel Ombre 5*

Recomanda acest hotel:  


 So Mauritius Bel Ombre

 So Mauritius Bel Ombre
 So Mauritius Bel Ombre
 So Mauritius Bel Ombre
 So Mauritius Bel Ombre